1.9 C
Warszawa
19 kwietnia, 2024, 10:52
MigranciwPolsce.pl

Żadnych brudnych naczyń! Robię mój ulubiony deser z ciasta francuskiego, w pudełku po jajkach



Żadnych brudnych naczyń! Robię mój ulubiony deser z ciasta francuskiego, w pudełku po jajkach

Składniki:
ciasto francuskie – 500 g
jajka – 1 sztuka
dżem jabłkowy – 80 g
jabłka – 1 sztuka
W PIEKARNIKU 180 °C/30 minut

dla karmelu:
cukier – 200 g
woda – 20 ml
sok z cytryny – 10 ml
bita śmietana – 50 ml
sól – 2 g
Gotować na średnim ogniu

Jeśli chcesz zapoznać się z innymi filmikami z przepisami, patrz:
Facebook: https://www.facebook.com/Cookrate.Polska

Źródło: Cookrate Polska

Polecane wiadomości

Ta strona korzysta z plików cookie, aby poprawić Twoje wrażenia. Zakładamy, że nie masz nic przeciwko temu, ale w każdej chwili możesz zrezygnować. Akceptuję Więcej