2.8 C
Warszawa
24 listopada, 2024, 21:12
MigranciwPolsce.pl

Moja babcia gotuje ją bardzo często! Kapusta nadziewana mięsem mielonym – idealny obiad



Moja babcia gotuje ją bardzo często! Kapusta nadziewana mięsem mielonym – idealny obiad

Składniki:
kapusta – 1 szt.
mięso mielone – 800 g
ser twardy – 100 g
sól – 10 g
pieprz czarny – 5 g
kwaśna śmietana – 100 g
bekon – 200 g
cebula – 100 g
W PIEKARNIKU 150 °C/1 GODZINA
Średnica tacki 25 cm
ziemniaki – 300 g
sól – 7 g
pieprz czarny – 4 g
słodka papryka – 3 g
rozmaryn – 7 g
W piekarniku 180 °C/20 minut
Rozmiar tacki 35 X 17 cm

Jeśli chcesz zapoznać się z innymi filmikami z przepisami, patrz:
Facebook: https://www.facebook.com/Cookrate.Polska

Źródło: Cookrate Polska

Polecane wiadomości