9.1 C
Warszawa
28 kwietnia, 2024, 05:49
MigranciwPolsce.pl

Pierś z kurczaka ugotować w chochli. Nigdy nie próbowałam czegoś smaczniejszego!



Pierś z kurczaka ugotować w chochli. Nigdy nie próbowałam czegoś smaczniejszego!

Składniki:
filet z kurczaka – 500 g

dla nadzienia:
olej – 20 ml
cebula – 2 szt.
pieczarki – 500 g
sól – 8 g
pieprz czarny – 5 g
Rozmiar tacki 25 X 35 cm
majonez – 20 g
ser twardy – 100 g
W piekarniku 180 °C/30 minut

Jeśli chcesz zapoznać się z innymi filmikami z przepisami, patrz:
Facebook: https://www.facebook.com/Cookrate.Polska

Źródło: Cookrate Polska

Polecane wiadomości

Ta strona korzysta z plików cookie, aby poprawić Twoje wrażenia. Zakładamy, że nie masz nic przeciwko temu, ale w każdej chwili możesz zrezygnować. Akceptuję Więcej