20.4 C
Warszawa
1 maja, 2024, 10:55
MigranciwPolsce.pl

Pudding bez mąki! Mogę go jeść nawet o północy



Pudding bez mąki! Mogę go jeść nawet o północy

Składniki:
jogurt – 700 g
jajka – 6 sztuk
skrobia kukurydziana – 60 g
Średnica tacki 20 cm
W PIEKARNIKU 160°C/60 MIN
Stopniowo zmniejszać temperaturę

dla dżemu:
czarna porzeczka – 400 g
cukier – 100 g
skrobia – 20 g
woda – 20 ml

Jeśli chcesz zapoznać się z innymi filmikami z przepisami, patrz:
Facebook: https://www.facebook.com/Cookrate.Polska

Źródło: Cookrate Polska

Polecane wiadomości

Ta strona korzysta z plików cookie, aby poprawić Twoje wrażenia. Zakładamy, że nie masz nic przeciwko temu, ale w każdej chwili możesz zrezygnować. Akceptuję Więcej