15.1 C
Warszawa
26 kwietnia, 2024, 18:13
MigranciwPolsce.pl

Deser z surowym makaronem. Jutro kupię całe ciasto francuskie ze sklepu



Deser z surowym makaronem. Jutro kupię całe ciasto francuskie ze sklepu

Składniki:
ciasto francuskie – 800 g

dla saute:
jabłka – 3 sztuki
cukier – 30 g
cynamon – 4 g
masło – 40 g
miód – 40 g
NISKI OGIEŃ 10 minut

na krem:
mleko – 200 ml
cukier – 150 g
budyń o smaku waniliowym w proszku – 160 g
esencja waniliowa – 8 ml
mleko – 1,4 l
DO ZIMNEJ 40 minut
makaron penne – 15 g
Rozmiar tacki 25 cm
W PIEKARNIKU 160°C/1 H

Jeśli chcesz zapoznać się z innymi filmikami z przepisami, patrz:
Facebook: https://www.facebook.com/Cookrate.Polska

Źródło: Cookrate Polska

Polecane wiadomości

Ta strona korzysta z plików cookie, aby poprawić Twoje wrażenia. Zakładamy, że nie masz nic przeciwko temu, ale w każdej chwili możesz zrezygnować. Akceptuję Więcej